23948sdkhjf

Wendelbo Møbel Design henter fordele i Vietnam

Færre omkostninger på løn og råvarer er blandt de fordele, som den danske møbelpolstringsvirksomhed henter ved at outsource sin produktion til Vietnam.
Wendelbo Møbel Design besluttede for to år siden at flytte al produktion fra Århus til Vietnam, og nu har den sidste comtainer med produktionsudstyr netop forladt Danmark. Det skriver Erhvervsbladet i dag.

- Der er lavere omkostninger til råvarer og løn, ligesom vi får adgang til nye markeder – primært i Asien. Samtidig kan vi stadig producere i lige så høj kvalitet, som vi kunne i Danmark, lyder det fra Christian da Silva Wendelbo, som er tredje generation i familievirksomheden.

Han fortæller desuden Erhvervsbladet, at der har været nogle få opstartsproblemer, især med kvalitetskontrollen, fordi der ikke har været danskere til stede hele tiden. Men det bliver der nu rettet op på, og den danske møbelproducent forventer sig meget af sin tilstedeværelse i Asien. I dag er 30 mand ansat på fabrikken i Ho Chi Minh City, hvilket ventes at blive fordoblet over de næste par år.

Christian da Silva Wendelbo har i Vietnam ansvaret for salg og administration, kvalitetskontrol samt søgning efter nye leverandører og eksportkunder.

Kilde: Erhvervsbladet / www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062