23948sdkhjf

CODE09: Et drømmehus med luksus fra terrasse til soveværelse

Otte udstillere fra House of Dreams i Vallensbæk sætter fokus på bæredygtig livsstil under den danske designmesse.
Et drømmehus med fokus på bæredygtig livsstil og luksus bliver én af de spændende oplevelser for publikum under CODE09 fra 27. til 30. august i Bella Center.

Otte forskellige virksomheder, som i det daglige er partnere i koncepthuset House of Dreams i Vallensbæk, viser på en 90 m2 stor stand alt lige fra møbler, gardiner og belysning til kunst, hi-fi, senge og udekøkkener.

- House of Dreams deltager i Code09 for at vise flaget som Danmarks første integrerede koncept hus. På vores stand skal alle opleve, at man gerne selv vil have en bolig, der ser sådan ud derhjemme, siger Henrik Reenmers, der er administrerende direktør i Dunlopillo A/S, og som for et par år siden tog initiativ til at skabe rammerne for House of Dreams i Vallensbæk.

Udover at være hovedsæde for Dunlopillo er House of Dreams også hjemmebane for 30 forskellige partnere indenfor luksus og livsstil:

- I det daglige råder vi over et udstillings- og oplevelsesareal på cirka 2000 m2 i House of Dreams. Det har selvfølgelig i sig selv været en udfordring at få det kogt ned til 90 kvadratmeter. Jeg mener dog bestemt, at den stand vi kommer med på Code09, giver et dækkende indblik i de produkter og helheds løsninger, House of Dreams står for, siger Henrik Reenmers.

De 8 udstillere på den fælles stand H009 er:
Lina Murel Jardorf (kunst og skulpturer), Mogensen Danmark A/S (garderobeskabe), Arkitex A/S (gardiner og solafskærmning), Raun A/S (møbler), Scala HIFI (lyd, billede og multirum), Delux Denmark (belysning), Dunlopillo (senge, madrasser, dyner og puder) samt Thors-Design (plankeborde, bænke og udekøkkener).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062