23948sdkhjf

CODE 09: En møbelklassiker genopstår

I forbindelse med 40-året for møbelserien 600 relancerer R. Randers A/S sin klassiker i et nyt, opdateret design.
Når møbelvirksomheden R. Randers i denne uge åbner sin stand under CODE 09, bliver det blandt andet med en mere raffineret og nutidig udgave af møbelserien 600, som blev designet af Friis & Moltke tilbage i 1969.

Møblerne er stadig karakteriseret ved det genkendelige robuste Friis & Moltke-udtryk, men ergonomien i stolen er forbedret, mens materialevalget og de nye dimensioner har nedbragt vægten.

Bordene gør sig blandt andet bemærket via de slanke ben, der går ind under bordet i en 45 graders vinkel, hvilket giver et ensartet udtryk, uanset hvordan bordene sammensættes.

- Både stol og bord har i mange år været populære møbler i utallige skoler, institutioner, offentlige bygninger samt kantiner, hvor de ofte stadig står den dag i dag. Man kan kalde det for en version 2.0 af serie 600, som har fået navnet serie 6000 for at markere udviklingen, forklarer salgschef Uffe Købke Ørum.

Udover 6000-serien fremviser R. Randers den modulopbyggede møbelserie, SeatDown, samt klapbordet Day. SeatDown er designet af Friis & Moltke Design og er allerede på projektstadiet blevet solgt til flere store sygehuse i Danmark. Day er skabt af Hans Thyge Raunkjær.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094