23948sdkhjf

Gå på opdagelse i fremtidens møbler og materialer

I forbindelse med Copenhagen Design Week afholder Udviklingscenter for Møbler og Træ en konference, hvor deltagerne får mulighed for at bevæge sig rundt i en helt særlig udgave af Speakers’ Corner, Hyde Park.
Tilhørerne vil få en oplevelse helt ud over det sædvanlige, når UMT afholder Smart Space konference under den kommende Copenhagen Design Week. På den interaktive konference, som har fokus på nye materialer inden for møbler og indretning, vil deltagerne kunne hente ny inspirerende viden om bæredygtighed, innovation og vores fælles fremtid.

Deltagerne vil blive placeret i en form for Speakers’ Corner, hvor virksomheder og researchere vil tale om deres erfaringer inden for koncepterne Smart Space og Smart Living. Man vil her kunne hente ny, spændende viden inden for den seneste teknologiske udvikling og intelligente løsninger.

Smart Space løber af stablen den 4. september hos Dansk Design Center, og blandt talerne er Thomas Touborg (Republic of Fritz Hansen), Torben Anker Lenau (ass. professor DTU), Sofie Beck (Alexandra Instituttet) og Peter Krogh (Aarhus Arkitektskole).

Konferencen er en del af Copenhagen Design Week 2009, som løber af stablen fra den 27. august til den 6. september. Designugen er skabt på initiativ af Økonomi- og Erhvervsministeriet og udvikles og afvikles af Dansk Design Center i samarbejde med en række partnere.

Læs mere om Smart Space og andre events på www.copenhagendesignweek.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079