23948sdkhjf

Bæredygtigt fransk design i København

Øko-design, bæredygtigt design og ansvarligt design er nøgleordene for den udstilling, som Det Franske Institut i København præsenterer under Copenhagen Design Week.
I samarbejde med The Agency for the Promotion of Industrial Design (APCI) og Copenhagen Design Week løfter den Franske Ambassade – Det Franske Institut i København fra på fredag sløret for en ny designudstilling.

Fælles for de udvalgte designgenstande er, at de alle har modtaget den franske designpris ”The Observer du Design”, og udstillingen vil vise en anderledes form for design, som er forbundet med nye tekniske muligheder og økologiske perspektiver.

Nogle af udstillingens designløsninger er pragmatiske, andre mere visionære, og de fleste af dem er sat i produktion. De illustrerer, hvordan franske virksomheder og designere forener deres kræfter og kreativitet for at skabe nye løsninger i dagligdagen, som forurener mindre, er mere effektive og er tilpasset en livsstil i det 21. århundrede - uden at gå på kompromis med miljø eller livskvalitet.

Læs mere på www.copenhagendesignweek.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11