23948sdkhjf

JKE Design satser igen på Fyn

Den nordjyske køkken- og badproducent øger antallet af butikker med to, når Biga Concept-forhandlerne i Odense og Svendborg inden længe skifter til JKE.
De 25 danske JKE-forhandlere suppleres i løbet af det næste halve år med yderligere to, når de nuværende Biga Concept-butikker i Svendborg og Odense overgår til JKE-regi.

JKE Design har tidligere haft en butik i Odense, men siden den lukkede ned sidste år, har den nordjyske køkken- og badproducent ikke været repræsenteret på Fyn:

- Vi lukkede i Odense for et år siden og har siden ledt efter en mulighed for at komme tilbage til Fyn. Det har vi fundet nu, siger Claus Nielsen, kædechef hos JKE Design.

Han fremhæver, at ejerne af de kommende JKE-butikker, Jesper Thukjær og Claus Larsen, begge er garvede køkkenfolk, som gennem flere år har drevet køkkenforretninger på Fyn. De har således indgående kendskab til såvel branchen som det fynske marked.

Begge butikker er allerede indrettet med JKE Design på plantegningsniveau og ombygningen indledes den 1. november. Butikkerne skal være klar til indvielse straks i det nye år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079