23948sdkhjf

Fynsk designfirma har succes i USA

Et samarbejde med kontor- og kontraktmøbelfabrikanten Teknion har næret de internationale ambitioner fynske Acer Design.
Acer Design har gennem de seneste fire år arbejdet målrettet på at slå sit navn fast i USA, og kort før årsskiftet tog tegnestuen et stort skridt mod målet.

Her indgik Bogense-virksomheden nemlig en samarbejds- og designkontrakt med den canadiske kontor- og kontraktmøbelproducent, Teknion, der er blandt de største af sin slags i Nordamerika.

- Samarbejdet med Teknion er en meget stor landvinding for Acer Design, og det vil styrke vores internationale profil og give en god økonomisk platform for videre udvikling, vurderer direktør Erik Simonsen.

Kontrakten i Nordamerika har indtil videre ført til udvikling af flere lounge-, møde- og konferencemøbler, og midt i juni viste Acer Design og Teknion sortimentet frem under den store møbelmesse, NeoCon i Chicago.

Messedeltagelsen blev en stor succes, og Erik Simonsen fortæller, at standen var velbesøgt og banede vej for flere spændende kontakter. Acer Design har generelt gode erfaringer med Chicago-messen, hvor firmaet tidligere har vundet den såkaldte "Best of Neocon Gold Award" sammen med møbelproducenten Howe.

Om virksomheden
Acer Design blev etableret i 1973 af Erik Simonsen som en selvstændig tegnestue og har i dag ni ansatte i Danmark samt associerede afdelinger i København og Hamburg. Hovedkontoret ligger i Bogense, hvor virksomheden råder over 1.400 m2 tegnestuer og værksteder.

Acer Design har tidligere designet for blandt andre Fritz Hansen, Munch Furniture, Dencon og Duba-B8.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125