23948sdkhjf

Danske designere hædret i Kina

Arkitema Design har modtaget den højeste udmærkelse, en sølvmedalje, for indretning og inventar til et call center for China Mobile i Beijing.
CIDA, det kinesiske institut for indretningsarkitekter, har i år tildelt Arkitema Design en sølvmedalje for et indretningsprojekt hos China Mobile i Beijing.

Arkitema Design har tidligere designet butikskoncepter for en række af China Mobile's salgsbutikker, men denne gang har opgaven handlet om indretning og inventar til et call center med plads til 700 medarbejdere i cellekontorer:

- Arbejdet med indretningen af China Mobile's call center var en spændende opgave set fra et dansk synspunkt, hvor cellekontoret endnu ikke er så udbredt et fænomen. Cellekontorer vi som danske designere kan tilføre en bevidst menneskelighed, der samtidig optimerer arbejdsgangene, fortæller leder af Arkitema Design, Anne Qvist.

Hun forklarer, at konceptet er strikket sammen ud fra en vision om, at kunden skal den bedst mulige betjening, medarbejderne det bedst mulige arbejdsmiljø og ledelsen en profitabel virksomhed.

Kilde: Arkitema

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11