23948sdkhjf

Nyt navn og nye ejere hos Giben

Som led i et ejerskifte har den fynske maskinleverandør og -producent skiftet navn til Gibotech A/S.
I forbindelse med et ’management buy out’ har ledelsen i Giben Scandinavia A/S overtaget alle Giben International’s aktiver i selskabet og ændret navnet til Gibotech.

Navneskiftet er sket pr. 1. juni 2009 og markerer nye tider for virksomheden. Ejerkredsen er nemlig ændret, således administrerende direktør Poul Fuglsang nu har fået følgeskab af to nye medejere; Henrik Anker og Mikkel Bjerregaard.

- Efter 25 år med et godt og positivt samarbejde med det italienske firma Giben International er tiden nu inde til at forberede et generationsskifte og samtidig udnytte den energi, der er i et nyt ejerskab med to tidligere ansatte medarbejdere. Der er blevet udarbejdet handlingsplaner, mission og strategi er blevet pudset af og bliver omdrejningspunktet for planlægningen i virksomheden, fortæller Poul Fuglsang.

Giben Scandinavia blev grundlagt i 1984 og har siden haft Poul Fuglsang og Giben International SpA. som ejere. Virksomheden var oprindeligt leverandør af maskiner til træ-og møbelindustrien, men henvender sig i dag til stort set alle brancher med både CNC og robot-automatiseringsløsninger.

Det nye Gibotech er således ikke en ren handelsvirksomhed, men også i udstrakt grad en producerende virksomhed med udvikling af anlæg af varierende kompleksitet.

Kilde: Gibotech

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095