23948sdkhjf

Engelbrechts henter storordre i Luxembourg

Den københavnske møbelproducent skal i samarbejde med en lokal forhandler levere 600 designerstole til en højskole i det vesteuropæiske hertugdømme.
Engelbrechts har med årene sendt en betydelig mængde møbler til Luxembourg, og møbelproducenten er godt i gang med at tage den tendens med sig ind i 2009.

I samarbejde med den lokale forhandler, BLO Interieur, er det nemlig lykkedes at indgå en aftale med folkene bag den tekniske højskole ”Lycée Technique Nic Biever” om levering af 600 Chairik-stole. Chairik er designet af Erik Magnussen.

- For indkøberne fra skoler og universiteter drejer det sig ikke længere kun om design, funktionalitet samt prisen her og nu. De vejer i større omfang kvalitet og miljø ind i deres møbelinvestering, og vi mærker helt klart en øget bevidsthed om, at produkterne skal have en kvalitet, der sikrer lang levetid. Jo længere møblerne holder, jo mindre er miljøbelastningen, forklarer administrerende direktør Peter Mahler Sørensen.

Han fortæller, at der op til sommerferien er øget interesse fra den europæiske undervisningssektor, fordi institutionerne skal være klar til undervisningsstart i august/september. Også herhjemme mærker Engelbrechts et stigende antal henvendelser fra sektoren:

- I Danmark kan vi specielt se en øget efterspørgsel fra uddannelsesinstitutioner, efter at udvalgte danske forhandlere har gjort vores produktsortiment tilgængelig via Statens Rammekontrakt om indkøb af kontormøbler og inventar, siger direktøren.

Om Engelbrechts A/S
Engelbrechts er grundlagt i 1989 og har specialiseret sig i produktion af eksklusive møbler til det internationale marked.

Blandt de tilknyttede designere finder man navne som Erik Magnussen, Jørgen Rasmussen og Kasper Salto. Møblerne sælges via udvalgte forhandlere I Europa, Nordamerika, Japan og Australien.

Kilde: Engelbrechts A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079