23948sdkhjf

Kvartalsunderskud hos Danfold

Skuffesideproducenten er kommet ud af årets første tre måneder med et minus på 1,161 mio. kroner før skat. Ledelsen forudser dog en vis markedsbedring efter sommerferien og begrunder blandt andet sin optimisme med en netop modtaget Ikea-certificering.
Der er fortsat røde tal på bundlinjen hos Danfold A/S i kølvandet på 2008-underskuddet på 5,7 mio. kroner, som blev offentliggjort i sidste måned.

Selskabet er kommet ud af årets første kvartal med et underskud på 1,161 mio. kroner og kalkulerer generelt med et svært første halvår.

Efter sommerferien forventer ledelsen dog igen opadgående udviklingskurver, hvilket primært skyldes, at Danfold netop har modtaget ny 2-årig certificering efter Ikea’s Iway-standard:

- Det er ledelsens forventning, at denne certificering vil betyde øget aktivitet i løbet af Q3, da man løbende er i dialog om afsætning af væsentlige volumener på såvel nær- som fjernmarkeder. I løbet af Q2 forventes samtlige maskiner endeligt leveret således, at de er fuldt indkørt ved udgangen af kvartalet, oplyser Danfold.

Kilde: Danfold A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125