23948sdkhjf

Ny topchef hos DSHwood

Handelsvirksomheden har sat navn på sin nye direktør. Han hedder Christen Møller, er 50 år gammel og kommer fra en stilling som Vice President hos Dalhoff Larsen & Hornemann.
DSHwood har ansat Christen Møller som ny administrerende direktør. Dermed afslutter selskabet den direktør-jagt, som blev indledt, da topchef Lars Mernild tilbage i december sagde sin stilling op.

Christen Møller tiltræder den 15. juni og kommer til at udgøre virksomhedens direktion sammen med kommerciel direktør Jørgen Røge.

- Med Christen Møller har DSHwood ansat en direktør med omfattende kompetencer inden for global handel med træprodukter. Han har stor erfaring fra tre danske firmaer med salg af træprodukter til erhvervskunder. Jeg er derfor overbevist om, at Christen Møller kan udvikle DSHwood yderligere i et vanskeligt marked til gavn for de danske skovejere, siger bestyrelsesformand Jan Erlund.

Christen Møller er 50 år gammel og har siden 1993 været ansat hos det globale træhandelsfirma Dalhoff Larsen & Hornemann. Her har han blandt andet været ansvarlig for udvikling af salg og marketing af træprodukter i Mellem- og Fjernøsten.

Om DSHwood A/S
DSHwood er en international handelsvirksomhed der handler med råtræsprodukter i løv- og nåletræ samt savet træ.

Selskabet - der er ejet af Dansk Skovforening - har hovedsæde i Fredericia og afdelinger i Tyskland, Indien, Kina samt Japan. DSH beskæftiger 21 medarbejdere og omsætter årligt cirka 400.000 m3 træ.

Kilde: DSHwood

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.502