23948sdkhjf

Produktnyhed: Nye, brede plankegulve holder til gulvvarmen

Speciel lamelopbygning fra Wiking Gulve gør det muligt at kombinere trendy, brede planker med gulvvarme – uden gulvet slår sig.
Brede plankegulve er en smuk og harmonisk løsning, der i stigende grad vinder indpas i private hjem. Problemet med traditionelle plankegulve er imidlertid, at jo bredere plankerne er, jo mere slår de sig ved temperatur- og fugtpåvirkninger. Derfor har brede gulve og gulvvarme hidtil været en problematisk kombination.

Wiking Gulve har nu løst dette dilemma for boligejerne, så drømmen om et smukt gulv lagt med brede planker kan forenes med ønsket om behagelig gulvvarme. Uden risiko for at plankerne slår sig.

Løsningen hedder Prestige og er en ny serie ekstra brede plankegulve. Der er tale om specielle 3-lags lamelopbyggede planker, hvor det midterste lag vender på tværs. En unik opbygning, hvor lagene trækker i hver sin retning og populært sagt eliminerer træets bevægelser ved fugt- og varmepåvirkning. Dermed undgår man, at gulvet bliver presset op i større eller mindre buer.

Store planker – også til mindre rum
Traditionelle brede planker har typisk været brugt i større rum fra herskabsvillaer til gallerier. Det skyldes bl.a. at plankerne arbejder, og derfor kræver et vist minimum af mellemrum til at absorbere udvidelsen.

Også her gør Wiking Gulves særlige lamelopbygning en forskel. Der er ganske enkelt behov for færre mellemrum til at absorbere træets naturlige bevægelser. Prestige-serien fra Wiking Gulve gør det med andre ord muligt at bringe de brede planker ind i mindre rum, som f.eks. soveværelser, legerum eller arbejdsrum. Med gode resultater. En stor fordel for boligejere, der ønsker at føre stilen med brede planker videre til værelser og andre mindre rum.

Prestige-plankerne har en bredde på 23.5 cm og fås i træsorterne fyr og eg samt Douglas, der er en smuk, rødlig træsort, der minder om gran og fyr. Valget af træsort er et spørgsmål om temperament og om hjemmets øvrige stil.

Kilde: Wiking Gulve - www.wikinggulve.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14