23948sdkhjf

Den offentlige sektor vælger tysk kvalitet

Med virkning fra 1. Maj 2009 har Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) indgået aftale med Reidarsborg Kontormøbler A/S om levering af kontorstole fra Sedus Stoll i Tyskland. Reidarsborg Kontormøbler har i snart 5 år været Sedus Partner i Danmark.
Sedus har gennem flere generationer været kendt for at producere kontorstole i en meget høj kvalitet med en usædvanlig lang levetid, hvilket har været udslagsgivende for valget af ny leverandør til den offentlige sektor i Danmark, som omfatter indkøb til Staten, kommunerne samt de 5 regioner.

Medvirkende til valget har angiveligt også været stolenes gode siddekomfort og ergonomi, som er certificeret af "Aktion gesunde Rücken". Desuden er mange af de valgte modeller blevet hædret med blandt andet "Red Dot" og "IF"for godt design.

Sedus Stoll, som er stiftet i 1871 har de sidste 30-40 år gennemført en bevidst "grøn profil", og er bl.a. EMAS II og ISO14001 certificeret ligesom Sedus har tiltrådt UN Global Compact. Aktiemajoriteten i Sedus er i dag overgivet til Vita Stoll fonden, som har til formål at støtte udvikling i økologi og miljø.

Sedus havde i 2008 en omsætning på ca. 1,6 mia. kr.

Både Reidarsborg og Sedus forventer at den kvalitetsbevidste offentlige sektor hurtigt vil få udbytte af de mange fordele som valget af ny kontorstole leverandør vil betyde, og Sedus forventer på den baggrund yderligere vækst på et ellers presset dansk marked.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079