23948sdkhjf

Nyt telefonnummer gav nye ordrer

Kipa Vinduer har flyttet salget af træ-/alu-vinduer til Nordjylland og skiftet telefonnummeret i annoncerne ud med et 98-nummer. Det har omgående givet bonus.
Sidste år havde Kipa Vinduer landsdækkende salg fra et kontor i Vissenbjerg. Men i et forsøg på krisestyring flyttede virksomheden salgsfunktionen til Hornum i Nordjylland, hvor Kipa i forvejen havde produktion.

Det skulle vise sig at være en rigtig god idé, for med et nyt telefonnummer har Kipa Vinduer fået lokalt tilhørsforhold, og det har tilsyneladende fået nordjyderne til at strømme til:

- Nordjyderne vil gerne handle med nordjyder, og her kan de både ringe og komme og kigge på produktionen, som det passer dem. Vi har fået understreget, at vi har en lokal produktion, og det viser sig at være snusfornuftigt. Det eneste, vi har ændret i vore annoncer, er telefonnummeret, som nu er et 98-nummer. Men det gav bonus med det samme, siger direktør Niels Storm Hansen til Nordjyske.

Fremgangen kan direkte aflæses i produktionen, hvor Kipa Vinduer har udvidet medarbejderstaben:

- Vi har netop ansat yderligere to mand i produktionen, så vi nu er oppe på 13 medarbejdere. Det gør vi, fordi vi er sikre på, at fremgangen ikke er midlertidig. Nu tør vi tro på fremtiden igen, fastslår direktøren.

Kilde: Nordjyske

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078