23948sdkhjf

Nye fabriksejere: Et rimeligt godt køb

Peter Vinther og Finn Møller overtog tidligere på måneden aktiviteterne i det konkursramte Dana Vinduer, og ejerne synes selv, at de har gjort en ret god handel. Målet er at nå en omsætning på 30 mio. kroner i løbet af det første år.
Da Peter Vinther og Finn Møller overtog Dana Vinduer var der ordrer for 1,5 mio. kroner. I dag har virksomheden en ordrebeholdning på omkring 3 mio., og trods svære tider i branchen er de nye ejere optimistiske:

- Vi regner med at nå en omsætning på omkring 30 mio. kroner det første år. Vi har planer om nye produkter og andre tiltag, så vi venter bestemt, at vi ind i det nye år igen har godt 30 medarbejdere. Men her i starten er vi selvfølgelig lidt forsigtige. Så den tidligere ansatte chauffør tager vi ikke ind igen, før vi er klar til at levere vinduer ud her sidst i april, siger Peter Vinther til Børsen.

Han og Finn Møller kender hinanden fra Rationel Vinduer, og da de hørte om Dana Vinduers konkurs blev de enige om at undersøge mulighederne for at overtage forretningen i fællesskab. De fik to andre investorer med på idéen, og de fire har hver især lagt ”et millionbeløb” for at sikre sig aktiviteterne.

- Vi forsøgte også at få blandt andet investeringsselskaber med. Men de kunne ikke ’se lyset’. Og så gik vi sammen med automobilforhandler Jørgen Jensen i Ringkøbing og Jens Hebroe, der er hos Procter & Gamble - og nu er bestyrelsesformand hos Dana Vinduer. Men det var altså lidt tilfældigt en mulighed, der bød sig, da Dana Vinduer gik ned, siger Peter Vinther, der kalder nyerhvervelsen for ”et rimeligt godt køb”.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078