23948sdkhjf

Innovation håber på gennembrud i Milano

Den østjyske møbelproducent er på plads med egen stand, når Salone Internazionale del Mobile løber af stablen fra på onsdag.
Onsdag den 22. april lyder startskuddet til 2009-udgaven af Salone Internazionale del Mobile, der sidste år havde omkring 350.000 besøgende.

Blandt udstillerne er danske Innovation Randers A/S, og den østjyske møbelproducent har en stærk tro på, at messen kan give det sidste skub til udbredelsen af Innovations design på det italienske marked.

Siden 2007 har Innovation arbejdet sammen med den italienske importør Casa Copenhagen, og det har været særdeles udbytterigt. I den italienske møbelbranche kommer den personlige kontakt nemlig i første række, så et stort netværk af agenter og underagenter er altafgørende, hvis man vil ud i hele landet.

- Vi oplever en stor interesse fra de italienske forhandlere, specielt i det medium-høje segment, hvor produkterne designmæssigt og prismæssigt er meget interessante, fortæller Jesper Knudsen, der er direktør hos Casa Copenhagen.

Innovation betragter selv standen i Milano som noget af et scoop, for ventelisten er lang, og ikke hvem som helst bliver taget i betragtning. Sidste år var Innovation del af en dansk fællesstand, og med hjælp fra Det Danske Generalkonsulat i byen er en egen stand på 117 m2 nu blevet til virkelighed:

- Det kræver vedholdenhed og gode forbindelser at få en fod indenfor på Milano-messen, men det er bestemt umagen værd. Vi ser det som en enestående mulighed for at promovere dansk design både her i Italien og ude i verden, for omkring 60 % af de besøgende plejer at være udenlandske. Dansk design har jo i forvejen et godt ry, og det skal vi udnytte til at øge eksporten yderligere, siger Generalkonsul Susanne Linnet Aagaard.

Kilde: Innovation Randers A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078