23948sdkhjf

Denne vinduesfabrik mangler også massevis af arbejdskraft: Sådan gør de nu

Outline Vinduer i Farsø, som er en del af Inwido-koncernen, skal bruge 40-50 nye produktionsmedarbejdere og leder fortsat efter de fleste.

Den udfordring forsøger den vesthimmerlandske virksomhed nu at løse ved mandag at invitere til infromationsmøde med efterfølgende praktiksamtaler.

I et samarbejde med Jobcenter Vesthimmerland og Skive Tekniske Skole, der har oprettet en uddannelseslinje for vinduesindustrien, vil parterne opkvalificere en række ledige, så de kan varetage et job hos Outline.

De fremmødte kommer til samtale med fabrikkens produktionsledere, som på stedet vurdrerer, hvem som skal have tilbudt et kursus, som bagefter giver gode jobchancer hos Outline.

- Vi glæder os til at prøve det nye koncept af, der gerne skulle være til gavn for både den ledige, kommunen og os. Tanken er jo at få flere ledige i job, og det er vores målsætning at alle, der tager kurset, skal fastansættes efterfølgende. Vi står i øjeblikket i den situation, at vi samlet set skal ansætte 40-50 nye medarbejdere, hvoraf vi stadig mangler at ansætte omtrent 30, og her forventer vi, at nogle kommer fra dette forløb, fortæller direktør i Outline Vinduer, Jens Sørensen.

Informationsmødet hos Outline Vinduer starter mandag klokken 8.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094