23948sdkhjf

Genoplivet vinduesfabrik venter overskud fra første færd

Dana Vinduers nye ejere har indtil videre genansat halvdelen af medarbejderstaben og forventer overskud fra år et.
Ved indgangen til april overtog Finn Møller og Peter Vinther aktiviteterne i det konkursramte Dana Vinduer, og her godt en uge efter overtagelsen er cirka halvdelen af de 31 medarbejdere genansat.

- Det har været vigtigt for os at starte virksomheden op hurtigst muligt, så indtil videre har vi det mandskab, der er nødvendigt for at få produktionen til at køre. Men vi regner med, at vi i en meget nær fremtid kommer hurtigt tilbage til det tidligere niveau, siger Finn Møller til Herning Folkeblad.

Trods krisen i byggeriet forventer de nye ejere at realisere sorte tal på bundlinjen allerede fra første regnskabsår. Optimismen skyldes blandt andet, at fabrikken allerede er begyndt at mærke effekten af politiske tiltag i sektoren, og samtidig er de to ejere overbeviste om, at deres erfaring fra byggebranchen vil bringe dem langt:

- Til sammen har Peter og jeg 50 års erfaring i byggebranchen. Det gør os i stand til at drive virksomheden videre, at vi simpelthen har befundet os på markedet i så mange år, slutter Finn Møller.

Kilde: Herning Folkeblad

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083