23948sdkhjf

Dencon henter ny millionaftale i det offentlige

For anden gang i år er det lykkedes den nordvestjyske kontormøbelproducent at vinde en offentlig licitation. Dencon venter, at aftalen vil indbringe et tocifret millionbeløb.
Sammen med partneren Inventarland er Dencon blevet valgt som leverandør til den såkaldte SKI-aftale. Aftalen omfatter leverancer af skriveborde, opbevaringsmøbler og konferencemøbler til danske regioner, kommuner og offentlige institutioner.

Den økonomiske ramme for SKI-aftalen beløber sig til 175 mio. kroner om året, og den løber i to år. Dencon oplyser via sin hjemmeside, at virksomheden sandsynligvis vil hente et tocifret millionbeløb på aftalen.

Dencon og Inventarland indledte i efteråret et samarbejde, der i første omgang indebar, at kontormøbelproducenten fik rollen som hovedleverandør til Inventarlands 10 møbelcentre. Nu er aftalen altså udvidet også at omfatte til et partnerskab i forhold til den offentlige leveringsaftale:

- SKI-aftalen beviser, at selv om vi er forholdsvis nye partnere, så udgør vi sammen en stærk konstellation, som kan udvikles i en række forskellige strategiske retninger, siger Dencon-direktør Henrik S. Feld.

I januar vandt Dencon - i samarbejde ned Movement og Haubjerg Interiør - en statslige licitation på stort set samme niveau som SKI-aftalen.

Kilde: Dencon A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094