23948sdkhjf

Underskud hos Junget

Den østjyske maskinleverandør er kommet ud af regnskabsåret 2008 med et underskud på godt 37 mio. kroner før skat. Ledelsen betegner resultatet som særdeles utilfredsstillende.
Ovenpå et pænt første halvår af 2008 gjorde finanskrisen sit indtog hos Junget i løbet af efteråret, og maskinleverandøren sluttede året med et underskud før skat på 36,9 mio. kroner.

Ledelsen oplyser i sin årsberetning, at resultatet er negativt påvirket med omkring 15 mio. kroner som følge af strukturelle tilpasninger - herunder flytning til nyt domicil, udskiftning i direktionen og afskedigelse af medarbejdere. Endvidere har virksomhedens aktiviteter i Polen udviklet sig utilfredsstillende, hvilket forklares med udskiftninger på flere nøglepositioner i begyndelsen af året.

Ledelsen konstaterer, at den globale krise vil påvirke Junget som virksomhed, og der budgetteres på den baggrund med "en mindre tilbagegang" i omsætningen i 2009.

På trods af de negative udsigter, forventer Junget at styrke sin position på både det danske og det polske marked, og samtidig ventes de organisatoriske justeringer at bidrage til en forbedret indtjening.

Kilde: Junget A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062