23948sdkhjf

Røde tal hos Danfold

Producenten af skuffesider mistede i 2008 mere end 30 % af omsætningen, og det kostede et underskud på 5,7 mio. kroner før skat. Forventningerne til fremtiden er dog fortsat meget positive.
Faldende priser samt et væsentlig lavere aktivitetsniveau angives som årsagerne til, at Danfold i 2008 måtte se sin omsætning skrumpe ind fra 80 til 53,5 mio. kroner.

Samtidig er 2007-resultatet på 0,5 mio. kroner før skat forvandlet til et underskud på 5,7 mio. kroner, ligeledes før skat.

Trods underskuddet og et på mange måder vanskeligt 2008 kan Danfold-ledelsen glæde sig over, at det i årets løb lykkedes at sætte en række strategiske tiltag i søen. Tiltag som ifølge bestyrelsesformand Mads Leth Christiansen ruster selskabet til en lys fremtid:

- Vi kan ikke komme udenom, at finanskrisen har skabt turbulens ud i alle led af det marked, Danfold A/S agerer på. Vi kan heller ikke komme udenom, at 2008, af samme årsag, sled på økonomien. Men uagtet finanskrisen og markedets generelle tilstand har vi sat alle sejl til for at ruste os til en positiv fremtid, siger han.

Mads Leth Christiansen påpeger, at Danfold har fået en ny salgsorganisation på plads, som betyder, at selskabet fremover vil være i stand til at konkurrere på et større marked end tidligere:

- Her i starten af 2009 er det lykkedes os at vinde betydelige europæiske kunder. Det er vores vurdering, at de kunder, vi er i dialog med, har et samlet ordrepotentiale på mere end 500 mio. kroner, slutter bestyrelsesformanden.

Danfold har fortsat en erklæret målsætning om at være den førende leverandør af skuffesider til danske og europæiske møbelproducenter inden udgangen af 2010.

Kilde: Danfold A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093