23948sdkhjf

Kinnarps vinder prestigefuld miljøpris

Kontormøbelvirksomheden er blevet tildelt den svenske pris “Exellent Green Supplier 2009”.
Swedish Environmental Council (SEC), der arbejder for at fremme en bæredygtig udvikling, har hædret Kinnarps med prisen ”Exellent Green Supplier”, der uddeles én gang årligt.

Juryen lægger i sin bedømmelse vægt på, at Kinnarps har en lang tradition for at arbejde med miljømæssige problemstillinger og roser møbelleverandøren for ikke at gå på kompromis med sine produkter, der udarbejdes af træ fra overvågede og certificerede skove.

Kinnarps’ koncernledelse modtog onsdag prisen under et arrangement i Stockholm, og Søren Stryhn, der er salgsdirektør for Kinnarps i Danmark, betegner hæderen som en stor cadeau:

- Tildelingen af denne pris er en utrolig stor ære og en fantastisk motiverende kvittering for det arbejde, som Kinnarps koncernen har gjort for at optimere og reducere virksomhedens indvirkning på miljøet. Med denne pris har vi fået en officielt meget respekteret og betydningsfuld kvittering for, at Kinnarps konstante fokus på miljøet er blevet bemærket og værdsat, og det motiverer naturligvis os alle til at holde fast og øge denne fokus, siger han.

Om SEC
SEC er grundlagt i 1995 og ejes af den svenske regering, sammenslutningen af svenske virksomheder samt den svenske sammenslutning af kommuner og regioner i Sverige.

SEC er primært kendt for at udforme de retningslinjer, som landets offentlige myndigheder læner sig op ad, når de ønsker at stille miljømæssige krav i deres udbud. Organisationens arbejde har medført, at Sverige i dag anses for at være førende inden for offentlige grønne indkøb.

Excellent Green Supplier uddeles én gang årligt og er ikke branchespecifik.

Om Kinnarps
Kinnarps leverer indendørs løsninger til kontorer og andre offentlige miljøer. Koncernen er grundlagt i 1942 af Jarl og Evy Andersson og er stadig familieejet.

Ud over Kinnarps-løsningerne markedsfører koncernen produkter fra datterselskaberne Skandiform, Materia og Klaessons. Kinnarps har en omsætning på 350 millioner euro og 2.200 medarbejdere.

Kilde: Kinnarps AB

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078