23948sdkhjf

Vinduesfabrik øjner nye muligheder

U.D. Vinduer mister en stor kunde, når Outline Vinduer inden længe indstiller salget af mahogni-vinduer. Virksomheden satser imidlertid på at vende situationen til egen fordel ved selv at forhandle mahogni-produkterne.
Outline Vinduer har besluttet at fjerne mahogni fra sit sortiment for at koncentrere sig om kernekompetencerne fyr og træ/alu.

Beslutningen får vidtrækkende konsekvenser for U.D. Vinduer, der er underleverandør til Outline Vinduer på netop mahogni-elementer.

Men selvom Outline er blandt de største aftagere hos U.D. Vinduer, har Ulstrup-virksomheden valgt at se situationen som en mulighed frem for en begrænsning.

Vinduesfabrikken vil nemlig fremover selv stå for den direkte kontakt til landets tømmerhandler, og Uffe Dalmose - der står for virksomhedens interne salg - oplyser, at målet ikke blot er at opretholde det nuværende salgsniveau.

Således skal U.D. Vinduer helst øge sin markedsandel på mahogni, og det skal lykkes ved at satse målrettet på markedsføring af de fordele, som opstår, når fabrikken i fremtiden springer et led over i fødekæden:

- En væsentlig fordel er, at der vil være kortere afstand mellem kunden og os. Kunden har direkte kontakt til os, og det afkorter behandlingstiden for tilbud, ordrer samt leveringstiden, forklarer Uffe Dalmose.

Rollen som direkte leverandør til forhandlerne er da heller ikke uvant for U.D. Vinduer, eftersom fabrikken i forvejen leverer færdige produkter til kundegruppen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125