23948sdkhjf

Dalgasgroup vil udnytte gunstige skovpriser

Koncernen har stiftet selskabet Enricom A/S, der skal opkøbe skov i Østeuropa.
Dalgasgroup - der er den forretningsmæssige del af Hedeselskabet - har etableret selskabet Enricom A/S, der skal investere i skove og vedvarende energi - primært i Østeuropa.

Ifølge Lisbeth Erlands - direktør i det nye selskab - skal baggrunden for investeringen findes i, at finanskrisens indvirkning på prisniveauet i skovindustrien:

- På grund af den generelle afmatning er priserne på skov blevet gunstige lige nu. Hvis man samtidig ser på skovinvesteringer over en 10-årig periode og sammenligner med afkast på aktier, så giver investering i skov et pænt og stabilt afkast, siger hun.

Lisbeth Erlands forklarer, at en del af strategien bag tiltaget i Østeuropa er bundet op på, at andre større investorer vil være interesserede i at investere i projektet:

- Vi har allerede nu fået tilkendegivet interesse fra relevante investorer i Danmark. I forlængelse heraf er vi naturligvis garanter for den nødvendige skovbrugsmæssige ekspertise med hensyn til at vurdere investeringerne, forklarer direktøren.

Enricom har allerede investeret et to-cifret millionbeløb i opkøb af 1.400 hektar skov i Letland.

Om Dalgasgroup
Dalgasgroup er stiftet i 2006 med henblik på at varetage Hedeselskabets forvalte selskabets knap 770 mio. kroner store egenkapital. Dalgasgroup arbejder med forretningsudvikling, innovation og investeringer på natur- og miljøområdet med et erklæret mål om at udvikle værdiskabende løsninger inden for natur og miljø.

Kilde: Hedeselskabet

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078