23948sdkhjf

Kontorforsyner fortsætter offensiv strategi

Redoffice - der blandt andet forhandler kontormøbler - indlemmer tre nye butikker i kæden og når dermed op på 17 forretningsenheder i alt.
Med tre nye butikker under paraplyen nærmer kontorforsyningskæden, Redoffice, sig målet om at nå 20 forretninger i 2009. Kæden omfatter nu 17 forretningsenheder, der samlet tegner sig for en årlig omsætning i nærheden af 600 mio. kroner.

- Med de nye butikker har vi befæstet vores position yderligere inden for moderne kontorforsyning. Både i branchen og blandt kunderne mærker vi i høj grad interessen for det koncept, vi har bygget op over de sidste par år, siger administrerende direktør Carsten R. Andersen fra kædekontoret i Vejle.

To af de nye butikker har hidtil været drevet under navnet MP Kontorcenter og ligger henholdsvis i Skive og på Nykøbing Mors. Den tredje er en nyetableret butik i Viborg.

Indtjening på 5 %
Selvom Redoffice jager omsætning, der vil gøre kæden endnu stærkere i forhandlingerne med leverandørerne, så er det særligt indtjeningen, der har ledelsens fokus:

- De fleste kontorforsyninger har en meget lav eller endda negativ indtjening. Vi arbejder på, at alle skal kunne nå en indtjening på 5 % før skat i kraft af bedre indkøbsaftaler og ved at samle forskellige backoffice-aktiviteter i stedet for at have en masse dobbeltfunktioner, forklarer Carsten R. Andersen.

Direktøren fortæller videre, at han netop nu er i dialog med et par andre kontorforsyninger, som overvejer at blive de næste i rækken af Redoffice-butikker.

Kilde: Redoffice

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078