23948sdkhjf

Fredericia Furniture foretrak de unge talenter

Fredericia Furniture havde valgt at lade de klassiske Børge Mogensen-møbler blive hjemme for i stedet at vise møbler af unge danske designere på den store møbelmesse; IMM Colgne.
I dagene 19.-25. januar løb den store møbelmesse, IMM Cologne, af stablen i det sydvestlige Tyskland. Blandt de mange danske udstillere var Fredericia Furniture, som i år havde valgt at bruge standpladsen til at sætte fokus på ungdommen:

- Mange identificerer os med Børge Mogensen, derfor er det spændende at vise, hvad vi også kan, siger direktør Thomas Graversen til fri.dk.

Direktøren kunne stolt fremvise den ny daybed, Dekka, som er designet af den unge gruppe, FurnID, som forrige år vandt Dansk Møbelindustris idépris i konkurrencen om at skabe et integrationsmøbel.

Dekka koster i nærheden af 160.000 kroner, men til gengæld består det så af 150 kg. massiv aluminium, fortæller Thomas Graversen og uddyber, at der er lagt 30 timers svejsearbejde, 42 timers fræsearbejde og 30 timers polérarbejde i den færdige udgave af Dekka.

Kilde: fri.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079