23948sdkhjf

Her åbner Danmarks tredje butik med FDB-møbler

I forvejen har de genskabte FDB-møbler fra dagligvarekæmpen Coop fået deres helt egen, rendyrkede møbelbutik i Gilleleje og i Lyngby.

2. marts åbner møbelkonceptets tredje butik - i Strib ved Middelfart, skriver regionalavisen Fyens Stiftstidende.

Adressen bliver Sofiendalvej 10, hvor der tidligere lå en Fakta-butik, og det er Brugsforeningen for Middelfart & Omegn, dom i forvejen driver en række Coop-butikker i området, der åbner møbelbutikken.

- Vi glæder os over, at vi nu også kan tilbyde en FDB Møbler butik, til vores medlemmer og kunder i Middelfart kommune. Med butikkens placering kun 5 minutter fra en af Danmarks mest trafikerede motorveje, vil den også ligge godt for kunder i en større del af Fyn, siger brugsforeningens direktør Ole Juel Jakobsen til Fyens Stiftstidende..

Butikken udstiller og forhandler FDB-seriens fulde møbelprogram; klassikere af Børge Mogensen, Mogens Koch, Jørgen Bækmark og Poul M. Volther. Og i øvrigt også nyt FDB-design af navne som Johannes Foersom og Peter Hjort-Lorentzen.

Butikken skal ledes af Casper Bang Berner, som er 27 år gammel og bor i Middelfart. Han er uddannet hos en Bang & Olufsen-forhandler i Aarhus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08