23948sdkhjf

Afgangsstuderende sælger drømme og idéer i Stockholm

Se billederne fra VIA Designs kuraterede messeudstilling.

Når en gruppe af afgangsstuderende fra VIA Design i disse dage udstiller en kurateret udstilling med cremen af skolen på Stockholm Furniture & Light Fair, så er det dels for at promovere uddannelsen i Herning. Og dels for at fyre afgangseleverne afsted fra en passende rampe.

Rune List-Jensen, som for kort tid siden forlod skolen efter sin afgangseksamen, er i Stockholm for at vise sin såkaldte Marina Chair, som er en udendørs caféstol. Håbet er, at han på Stockholmsmessen kan skabe nogle spændende forbindelser, som måske kan munde ud i en produktion af stolen.

- Jeg har en baggrund som bådbygger, og det kan ses i måden, jeg har behandlet materialerne, fortæller han.

Stolens former er bløde og organiske.

- For der er jo ingen skarpe kanter på en båd, som han siger.

VIA Designs studerende har allerede på messens første dag været i kontakt med mange spændende interessenter, fortæller han. Både nogle som interesserer sig for de enkelte værker og nogle, som interesserer sig for institutionen. En møbelproducent dukkede op og fortalte, at de overvejede i højere grad at bruge designere og i mindre grad produktionsingeniører til deres produktudvikling. Bare et eksempel på en spændende relation, som skabes på messen.

VIA Designs stand på Stockholmsmessen er blevet til ved hjælp af branchesponsorater.

- Det er deres skyld, at det overhovedet er muligt, pointerer Rune List-Jensen.

Artiklen er en del af temaet Video.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094