23948sdkhjf

Kjeldtoft viser linoleumsløsninger i Stockholm

Den århusianske møbelsnedkerer Gert Kjeldtoft og den schweiziske linoleumsproducent Forbo går i denne uge sammen om at vise møbler med linoleumseksperimenter på den årlige Stockholm Furniture & Light Fair, som foregår i denne uge.

- Linoleum er varmt og blødt, og så holder det sig pænere i længere tid, fordi det reparerer sig selv. Små ridser heler af sig selv. Ligesom et træmøbel i egetræ patinerer det på den smukke måde, fordi det er et naturmateriale, siger Gert Kjeldtoft om materialet.

En særlig kollektion fra Kjeldtoft med linoleum fra Forbo skal nu vise udstillingens gæster, hvilke muligheder der er i linoleum som møbelmateriale.

- Møbelsnedkeri Kjeldtoft har i mange år været en god ven af Forbo og har regelmæssigt optrådt med spændende nyskabende møbler og inventar i vores magasin. Snedkerne leverer det gode håndværk i ordets allerbedste betydning, og tilfører merværdi i alle faser:  som sparringspartner, i udformningen og finish på de enkelte møbler, ja i alle aspekter af processen - ved at lave et spændende og vedkommende design i møbler og inventar, siger Forbos danske sælger Torben Mikkelsen om samarbejdet.

Kjeldtofts eksperimenter skal blandt andet vise nye teknikker ved brug af linoleum. Med en særlig teknik har Kjeldtoft-snedkeriet fjernet bagsidepappet, så det kan bruges som kantliste og så man kan have en sømløs samling på kanten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125