23948sdkhjf

Udgifterne løber: Skills-prisen har rundet én million kroner

År for år bliver det dyrere at afholde snedkernes konkurrencer.

Går man cirka 5 år tilbage var den samlede udgift tæt på det halve. I år har prisen for første gang passeret én million kroner for at afholde snedkernes konkurrencer til DM i Skills.

I år koster det organisationen Snedkernes Uddannelser mellem 1,1 og 1,2 mio. kroner at deltage.

Ole Egemose, som er leder og koordinator og vejleder ved Snedkernes Uddannelser, anfører, at de voksende udgifter skyldes stigende priser.

Der er massevis af forskelligartede udgifter. Vejledere og aktivitetsledere bliver købt fri til konkurrencedagene af deres virksomheder, og de skal indlogeres og bespises, nævner han blandt andet.

- Og så har man indskrænket de enkelte fags arealer på grund af den voksende succes. Det har betydet, at vi har måtte tilkøbe for 100.000 kroner ekstra plads, siger Ole Egemose til Wood Supply.

Stærkt sponsorafhængig

 Halvdelen af pengene finder Snedkernes Uddannelser i egen kasse.

- Resten har vi fundet hos sponsorerer, og det er klart, at uden vores fantastiske sponsorer, hvoraf nogle har været med os i mange år, kunne det her slet ikke lade sig gøre.

Det kunne heller ikke lade sig gøre at afholde konkurrencer i tro kopier af rigtige værksteder, hvis det ikke var for leverandører, som gratis stiller maskiner og andet udstyr til rådighed. Og betaler for service og levering.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093