23948sdkhjf

Cane-line går frygtsomt ind i USA

Udemøbelproducenten starter amerikansk datterselskab. Men ikke uden skrupler.
Den fynske udemøbelproducent Cane-line åbner et datterselskab i USA i midten af marts, skriver regionalstationen TV 2/Fyn.

Også selv om Cane-lines direktør Brian Djernes erkender, at tidspunktet kunne være bedre og nævner Donald Trumps indsættelse som præsident.

- Timingen i at åbne et datterselskab derovre er ikke den bedste, men det er sådan med alting, nogen gange er man nødt til at have modet. Og det har vi, siger administrerende direktør Brian Djernes til TV 2/Fyn.

Cane-line forventer at øge sin omsætning i USA med 70 procent i løbet af det kommende år og har investeret i et større lagerlokale med showroom.

Brian Djernes' største bekymring er, at USAs nye præsident vil sætte handelsbarrierer op mod nogle af de lande, som Cane-line får produceret i. Det risikerer at medføre en importtold på op imod 30 procent.

USA er et interesssant marked for udemøbler, fordi udesæsonen er længere og fordi der er villighed til at investere i dyrere udemøbler. Cane-line retter især sin opmærksomhed mod delstater som Californien og Florida.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093