23948sdkhjf

Gemt køkkenbutik langt ude på landet ruster op efter succesår

"Køkken- og Hvidevarebrugsen" i Store Ajstrup i Vesthimmerland ligger langt fra alfarvej, og man skal køre ad snørklede landeveje for at finde frem - cirka 30 km fra Aalborg.

Og når man kommer frem, finder man noget så pudseløjerligt som en lille landlig Brugsen-butik - nærmest som overvintret fra fortiden - der hænger sammen med en langt større JKE Design-butik.

Butikken har dog trodset alle egnsudviklingstrends og været en succes i mange af stedets foreløbige 40 år, og nu vil landbutikken styrke sig yderligere.

- Tiden er inde til at der skal skabes en ny kommunikationsplatform, både online og offline. Derfor har vi nu valgt at ansætte Anette Bjerg, som har arbejdet hos vores køkkenleverandør JKE Design. Hun er en topgrafiker med en stærk profil på den digitale front. I samarbejde med et reklamebureau er vi derfor nu i arbejdstøjet for at få skabt en ny og tidsrelevant profil, siger Claus Nielsen, salg- og marketingchef hos Køkken- og Hvidevarebrugsen.

Derudover styrker butikken sig med erhvervssælger Jens Bast.

- Dermed går vi endnu mere ind på det professionelle marked. Vi har allerede mange projekthenvendelser og har også en flot ordrebeholdning – derfor er det nødvendigt med flere ressourcer. Jens kommer fra en stilling som køkkensælger hos JKE Design i Hjørring og har mange års erfaring i branchen, siger Claus Nielsen om ansættelsen.

I 2016 steg butikkens omsætning med 15 procent.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079