23948sdkhjf

Spareplaner skal sikre vækst hos Unimerco

Unimerco - der blandt andet udvikler værktøj til træ- og møbelindustrien - holder trods finanskrisen fast i ambitionerne om vækst. Koncernen iværksætter derfor en række sparetiltag i indeværende regnskabsår.
Sunds-virksomheden Unimerco har netop offentliggjort sit regnskab for 2007/08, der vidner om en omsætningsstigning på 9 % til 747,5 mio. kroner, hvilket dog er 50 mio. under det forventede. Resultatet før skat er endt på 48,2 mio. kroner, hvilket er 17 mio. lavere end sidste år.

Finanskrisen har lagt en dæmper på forventningerne til indeværende regnskabsår, men det afholder ikke ledelsen fra også i 2008/09 at sætte næsen op efter vækst:

- Vi håber at kunne øge omsætningen til 800 mio. kroner i år og accepterer så, at der i en periode måske kommer dårligere resultater. Vi arbejder langsigtet og letter på kort sigt bundlinjen med besparelser for i alt omkring 20 mio. kroner årligt, udtaler direktør Kenneth Iversen til Børsen.

Besparelserne betyder blandt andet, at der er indført lønstop i virksomhed, ligesom man forventer at kunne spare på kantinebidrag til medarbejderne, julegaver, udbetaling af overarbejde, rejseaktiviteter og messer.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078