23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til træ- og møbelindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
HH Gulvrådgivning
Hans Jørgen Hansen - der tidligere har været teknisk chef hos Trip Trap - har fra årsskiftet stiftet selskabet HH Gulvrådgivning i Skelund.

HH Gulvrådgivning er en konsulentvirksomhed, som blandt andet tilbyder rådgivning ved opstart og tilsyn af projekter inden for trægulve.

Industriens Pension
Laila Mortensen er udnævnt til administrerende direktør med virkning fra den 1. februar 2009, hvor den nuværende administrerende direktør Erik Adolphsen går på pension. Siden 2001 har hun indgået i selskabets daglige ledelse.

Samtidig er kontorchef Christian Andersen udnævnt til underdirektør. Christian Andersen kom til Industriens Pension i 1999 og har været et centralt omdrejningspunkt for implementeringen af selskabets nye IT-platform.

Pro Tec Vinduer
Bjarne Haulrik har forladt posten som administrerende direktør, som nu i stedet deles af sønnerne Joakim og Nikolaj Haulrik. Bjarne Haulrik vil fremover tage sig af en række udviklingsopgaver i virksomheden.

Pro Tec producerer og sælger vinduer, døre og facadepartier.

TT Wood Care A/S
Peter Leschly forfremmes til formand fra en position som næstformand. Samtidig forlader Erik Torrild bestyrelsen, mens Olav Würtz Hansen og Erik Schierning indtræder.

TT Wood Care er en del af Trip Trap og udvikler olie til havemøbler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093