23948sdkhjf

Kvadrat køber britisk akustikproducent

Fabric Systems bliver en del af tekstil-akustik virksomheden Kvadrat Soft Cells

Den førende danske producent af højtydende akustiske løsninger Kvadrat Soft Cells har købt den britiske akustiskproducent Fabric Systems. Opkøbet vil skabe en stærk tekstil-akustik enhed, som vil være i stand til at tilbyde æstetiske akustikløsninger i høj kvalitet.

Med sammenlægningen vil alt fra design, udvikling, produktion, logistik og onsite installation blive kontrolleret og serviceret i huset. Det resulterer i mere fleksibilitet på produktionssiden, og kombineret med et udvidet, dedikeret team af akustiske fagfolk, vil det sikre et meget højt serviceniveau til både eksisterende og nye kunder.

Med tilføjelsen af produktlinjer fra Fabric Systems, får Kvadrat Soft Cells en af de mest fuldkomne udbud af tekstil-akustik på markedet: Lige fra komplekse skræddersyede løsninger til standard paneler til eftermontering.

- Jeg glæder mig over, at Kvadrat Soft Cells og Fabric Systems nu vil blive bragt sammen som ét stærkt hold på markedet for tekstil-akustik. Opkøbet er helt i tråd med vores ambitiøse planer for Kvadrat Soft Cells, hvor Fabric Systems vil være et stort aktiv for vores globale portefølje, siger Arne Molberg, administrerende direktør i Kvadrat Soft Cells.

Ejeren af Fabric Systems Rob Berryman vil blive om bord på længere sigt og geninvestere en del af sine aktier i de nye Kvadrat Soft Cells. Han bliver desuden daglig leder for Kvadrat Soft Cells i Storbritannien.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08