23948sdkhjf

Idemøbler skaber nye arbejdspladser i Roskilde

Når Idemøbler i efteråret 2017 åbner sit møbelhus på Københavnsvej i Roskilde, vil det betyde ansættelse af 20-25 medarbejdere, hvoraf hovedparten forventes at skulle rekrutteres lokalt.

Det skriver Roskilde Kommune på sin hjemmeside. 

Idemøbler har gennem længere tid haft blikket rettet mod Roskilde som led i sin fortsatte ekspansion af møbelhuse, fortæller møbelkædens administrerende direktør Michael Christiansen.

- Roskilde har længe stået øverst på vores liste over større byer, hvor vi gerne ville åbne et møbelhus. Roskilde er en attraktiv handelsby med et købestærkt publikum, hvorfor vi er glade for, at det endeligt er lykkedes at finde en egnet byggegrund til vores nye butik, siger Michael Christiansen.

3100 kvadratmeter butik

Det kommende Idemøbler på Københavnsvej bliver akkurat så stort som gældende lokalplaner tillader: 3100m2 i to plan.

Michael Christiansen fortæller, at man til byggeriet i Roskilde har hyret de bedste arkitekter, så kommende kunder kan forvente at blive forkælet med lækre detaljer, flot arkitektur og højt til loftet.

- Vi har store forventninger til åbningen i Roskilde, og vi går all in på at blive det foretrukne møbelhus i området – både for lokale borgere og for kunder fra det store opland omkring Roskilde, siger Michael Christiansen. 

Om IDdesign

IDdesign er hovedselskab for møbelkæderne Ilva og Idemøbler.

IDdesign har ca. 1.000 medarbejdere, 71 møbelhuse i Danmark og i udlandet samt en årlig omsætning på ca. 1,7 mia. kr.
IDdesign er ejet af Lars Larsen Group.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095