23948sdkhjf

Ikea skifter strategi

I de kommende år vil den svenske møbelgigant holde igen med investeringerne og i stedet fokusere på at slanke organisationen.
Efter en årrække med fokus på vækst har finanskrisen sat nye emner på dagsordenen hos flere virksomheder, og Ikea er ingen undtagelse. Møbelkædens stifter, Ingvar Kamprad, vil i de kommende år neddrosle investeringstempoet og i stedet fokusere på en intern oprydning:

- Jeg synes, vi er blevet for tunge i røven. Foran os har vi nogle intensive år, der ikke handler så meget om at bygge nye varehuse men om, at vi skal forbedre os, blive dygtigere til at betjene vores kunder, blive sparsommelige og forsøge at afbureaukratisere os selv, siger han til avisen Sydsvenskan.

Kamprad er utilfreds med kædens udvikling de senere år, som efter hans mening har gjort innovation til en langt mere besværlig proces end tidligere:

- Trods al den snak om enkelhed er der opstået et besværligt bureaukrati i Ikea. Beslutningskraften er væk, og der findes for mange udvalg og specialister, som skal udtale sig, inden vi så meget som lancerer en kaffekop, lyder det fra møbelmilliardæren.

Kilde: Sydsvenskan

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063