23948sdkhjf

Underleverandør ruster sig til vækst

PA Savværk - der blandt andet leverer trækomponenter til møbelindustrien - ansætter ny PTA-chef og satser stærkt på at blive certificeret efter såvel FSC som PEFC i løbet af foråret.
Hos PA Savværk - der beskæftiger godt 30 medarbejdere ved Fåborg på Fyn - ser man et stort potentiale i projektmarkedet, og virksomheden har derfor netop ansat Kenneth Præstholm som PTA-chef:

- Kenneth har en baggrund som trætekniker og med mere end 10 års erfaring inden for skovbrug/savværk og international handel af tropisk og tempereret træ, tilføres virksomheden yderligere kompetencer i et trængt marked, forklarer direktør Kim Axelsen.

I bestræbelserne på at styrke sin markedsposition arbejder PA Savværk samtidig på at blive certificeret hos FSC og PEFC, og ifølge Kim Axelsen vil certificeringen sandsynligvis være en realitet i løbet af årets første halvdel.

PA Savværk er grundlagt i 1895 og leverer i dag træ til møbelindustrier i flere end 50 lande verden over. Virksomheden producerer blokvarer, lister, møbelkomponenter og plankegulve.

Kilde: PA Savværk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078