23948sdkhjf

Færre frynsegoder i jobpakken

Det er blevet nemmere at finde nye medarbejdere, og derfor er virksomhederne ikke længere så tilbøjelige til at bruge frynsegoder.
Antallet af virksomheder, der bruger personalegoder eller tænker på at indføre dem, er for nedadgående. Det fremgår af en ny undersøgelse, som KPMG har foretaget for Erhvervsbladet.

Resultatet viser, at det pt. er godt halvdelen af landets virksomheder, der i en eller anden form anvender personalegoder. Sidste år var tallet 60 %, og faldet hænger sammen med, at der ikke længere er så stor mangel på arbejdskraft:

- Det er et udtryk for, at virksomhederne tænker meget kortsigtet. Lige pludselig er det ikke mangel på arbejdskraft, man har fokus på, men i stedet for omkostningsminimering, og så er der en tendens til at skære så meget som mulig fra så hurtigt som muligt, siger Lars Bo Jørgensen - partner i KPMG - til Erhvervsbladet.

I sidste års undersøgelse fremgik det, at 48 % af de adspurgte virksomheder manglede arbejdskraft. I dette års undersøgelse er det tal faldet til 10 %.

Kilde: Erhvervsbladet

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.067