23948sdkhjf

Pro Tec har succes i England

Vinduesproducenten har netop fået sin hidtil største ordre i hus og skal næste år levere vinduer for et tocifret millionbeløb til et projekt i London.
I 2004 etablerede Pro Tec Vinduer sig med eget salgskontor i England, og den investeringen er nu for alvor begyndt at give afkast.

Holstebro-virksomheden har netop indgået en ny stor aftale, som indebærer levering af vinduer for et tocifret millionbeløb til et kommunalt projekt i den engelske hovedstad, London:

- Projektet udgør den største samlede ordre, Pro Tec Vinduer nogensinde har modtaget, så vi er meget stolte på vores engelske kollegers veje. Desuden er det jo en utrolig rar ordre at få i et svært marked, men det viser, at Pro Tec Vinduer står meget stærkt - blandt andet inden for det offentlige byggesegment, siger administrerende direktør Bjarne Haulrik.

Om Pro Tech Vinduer
Pro Tec er grundlagt i 1998 og beskæftiger ifølge sin seneste årsrapport 160 medarbejdere. Virksomheden har hovedkontor i Holstebro og datterselskaber i England og Ukraine. Virksomheden er den eneste danske producent af vinduer og døre i træ-GRP (Glasfiber-armeret komposit).

Pro Tec hentede i 2007 et overskud på godt 3,2 mio. kroner ud af en omsætning på lidt over 231 mio. Samlet set har Holstebro-virksomheden præsteret et overskud på mere end 27 mio. kroner siden 2003. Dengang lå omsætningen lige under 100 mio.

Kilde: Pro Tec Vinduer A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095