23948sdkhjf

Alle mand skal knokle Black Friday

Kædeselskabet IDDesign rømmer hovedkontoret og sender alle mand af huse fredag, når der er Black Friday i alle Ilva og Idemøbler.

Selskabets direktør Michael Christiansen vurderer, at den kommende fredag bliver den største handelsdag i butikkernes historie, og derfor skal ingen sidde på kontorstolene.

- Vi skal gøre alt, hvad vi kan, for at betjene kunderne i vores bolighuse. Vi forventer, at vi når en omsætningsrekord, og derfor har vi i år besluttet, at alle skal give en ekstra hånd med ude i bolighusene, så de mange kunder får en god oplevelse trods travlheden, siger Michael Christiansen, der også selv skal tage en salgstørn.

Erfaringerne fra de senere års sorte fredage er, at det er en dag, hvor kunderne i særlig høj grad køber eksklusivt og dyrt.

- Besparelserne er målt i kroner naturligvis størst på de bedste kvaliteter, der ligger øverst i prisspændet, så når vi sætter en masse af vores spændende nyheder, topsælgere og mærkevarer ned på samme dag, så bliver det taget godt imod af vores kunder, siger Michael Christiansen.

IDDesign har i øvrigt valgt at udvide den sorte fredag, så tilbuddene gælder hele weekenden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079