23948sdkhjf

Frontproducent udvider og går i gråt

Frontegos facade skifter udseende samtidig med byggeri af ny hal
To nye haller på i alt 340 kvadratmeter begynder at tage form bagved og i forlængelse af de eksisterende fabrikshaller hos Frontego.

Virksomheden i Nykøbing Mors laver især ordreproduktion af fronter til køkkener og bademiljøer.

Fabrikshallerne bliver beklædt med aluminiumsmateriale med isolerende effekt og i en farve lig antracitgrå. Det samme gør resten af fabrikken også. Byggeprojektet skal være endeligt overstået til foråret, mens de nye haller forventes klar inden jul.

- Både budget og tidsplan ser ud til at holde, siger Tage Odgaard Nielsen, adm. direktør for Frontego, om nybyggeriet, der er tegnet af den lokale arkitekt Poul Klausen. Den ekstra plads er tiltrængt, lader Frontegos direktør forstå.

- Jeg forventer, at vores omsætning stiger med 20 procent i forhold til samme tid sidste år, siger direktøren og peger på låger med fronter i linoleum som et område i vækst.

På det svenske og norske marked samt hos danske underleverandører til eksempelvis større køkkenproducenter er der efterspørgsel efter Frontegos linoleumsfronter, siger direktøren, der også har mærket interesse fra blandt andet England og Thailand.

- Vi er efterhånden ved at have opbygget så stor en kundeportefølje, at vi ikke længere er afhængige af en enkelt kunde, konstaterer Tage Odgaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079