23948sdkhjf

Et endnu værre milliontab for ID Design

Selskabet bag Ilva og Idemøbler bevarer optimismen trods ny dukkert.
Det Jysk-ejede kædeselskab ID Design, som står bag Ilva og Idemøbler, har endnu ikke offentliggjort sit årsregnskab for 2015/2016, men nu offentliggør virksomheden to hovedtal.

Sidste års underskud på 125 mio. kr. er vokset til et underskud på 152 mio. kr.

Omsætningen på 1,6 milliarder er faldet fra et udgangspunkt sidste år med cirka 50 millioner.

Alligevel vil ID Design betragte situationen som gunstigere end før.

- Vi har vendt vores tidligere svaghed til vores styrke ved at arbejde benhårdt med leveringsevnen, så vi i dag leverer 97 procent af vores ordrer til tiden. Blandt andet ved at have langt flere varer på lager, hvilket også giver kortere leveringstid på mange produkter. Det betyder tilfredse kunder i butikkerne, hvilket vi også kan se på eksempelvis Trustpilot, hvor kundernes karakterer generelt er gode, skriver direktør Michael Christiansen i en meddelelse.

At underskudet er vokset, skyldes en periode med færre kunder samt investeringer i IT, logistik og kundeservice, skriver han også:

- Vi har gjort, hvad vi kunne, for at afbøde de gener, kunderne har oplevet som resultat af vores leveringsproblemer, og det har kostet mange penge. Samtidig har vi løbende investeret i fremtiden, hvilket har været muligt, fordi vores ejer løbende har indskudt nødvendig kapital, skriver Michael Christiansen.

Med et solidt kapitalgrundlag varsler han massive investeringer i bedre kundeservice, lavere priser og uddannelse af medarbejdere. Samt moderniseringer, flytninger og åbninger af nye butikker. Det skal give et markant bedre 2016/2017-resultat, og IDDesign melder om en omsætning i det nye regnskabsår, der er 30 procent foran året før.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094