23948sdkhjf

Styrelse frifundet i sag om træhandel

Bagmandspolitiet har efter to års undersøgelser konkluderet, at Skov- og Naturstyrelsen ikke har forbrudt sig mod konkurrencelovgivningen i forbindelse med sine aftaler med de danske skovejere.
For omkring to år siden indledte bagmandspolitiet en sag mod Skov- og Naturstyrelsen med henblik på at få godtgjort, om den fri konkurrence på træmarkedet var sat ud af kraft gennem styrelsens aftaler med de private skovejere.

Undersøgelserne er nu afsluttet, og politiet har konstateret, at der ikke er foregået noget ulovligt i styrelsens handel med træ. Det er selvsagt en beslutning, der vækker glæde hos organisationens direktør - Hans Henrik Christensen:

- Vi er naturligvis lettede over, at sagen efter snart to års undersøgelser er endt med, at vi ikke har drevet vores handelsvirksomhed på et forkert grundlag, siger han og fortsætter:

- Jeg er især glad på de medarbejderes vegne, der har stået for vores handel med træ. Det er en hård belastning at blive udsat for den slags mistanker. Dagens 'frifindelse' betyder dog ikke, at vi bare sætter os tilbage i stolen. Vi vil konstant have for øje, at vi som største udbyder af træ i Danmark skal være ekstra påpasselige med, at alle regler overholdes, slutter direktøren.

Kilde: Skov- og Naturstyrelsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095