23948sdkhjf

Midform overtager stel-producent

Møbelvirksomheden Midform styrker forretningen gennem opkøb af størstedelen af aktiviteterne hos Rufac A/S fra SIS Functional Furniture.
Midform A/S - der producerer såvel komponenter som færdige møbler - har med omgående virkning overtaget stel-producenten Rufac, der beskæftiger 25 medarbejdere i Rudkøbing.

Direktør hos Midform - Claus Hansson - ser nyerhvervelsen som et vigtigt skridt i bestræbelserne på at styrke sin virksomheds position som OEM-leverandør såvel herhjemme som i udlandet:

- En stabil og pålidelig leverandørkæde er afgørende for vores forretning. Ved at gøre Rufac til en del af Midform styrker vi vore muligheder på især de nordamerikanske markeder. Men vi ser også gode muligheder i at ekspandere Rufac-forretningen i Europa, fortæller Midform-direktøren og påpeger, at det blandt andet er Rufac’s kompetencer inden for højdejusterbare borde, der har gjort virksomheden interessant.

Midform overtager alle aktiviteter i Rufac med undtagelse af området for IT-møbler, som forbliver under den hidtidige ejer; SIS Functional Furniture A/S. Også her er der tilfredshed med handlen:

- Det har været vigtigt for os at finde frem til en løsning, der kunne holde Rufac kørende og sikre så mange medarbejdere som muligt. Aftalen giver SIS mulighed for i endnu højere grad at fokusere på kerneområdet i forretning; nemlig skolemøbler, udtaler bestyrelsesformand Søren Grønbæk.

Midform A/S hentede i sit senest tilgængelige årsregnskab (2006/07) et beskedent overskud på knap 40.000 kroner. Bruttofortjenesten var her lige under 9,5 mio.

Kilde: Midform A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078