23948sdkhjf

Dropper HTH til fordel for Svane

Kundernes smag får typehusfirma til at skifte leverandør.
Efter seks år med HTH som leverandør af alt inventar, skifter Danhaus nu over til Svane, som dermed kan se frem til at levere køkken-, bad- og garderobeløsninger til cirka 350 huse årligt.

Det skyldes dog ikke utilfredshed med HTH, understreger administrerende direktør Johannes Schmith:

- Vi har været rigtig glade for at samarbejde med HTH, så det er med vemod, at vi siger farvel. Imidlertid tror jeg på, at Svane er den rigtige leverandør for os i fremtiden. Vores kunder ønsker ofte at investere ekstra i køkkenet og går op i et lidt andet design og for eksempel massive trælåger. Her appellerer Svane i høj grad til vores kunders smag, siger han.

Heller en stor kunde i et lille firma
Det er anden gang i år, at Danhaus opsiger samarbejdet med en leverandør. I februar blev Bygma skiftet ud med CF Petersen & Søn og 10-4 Byggecenter & Tømmerhandel, som nu leverer byggematerialer til Danhaus-projekter henholdsvis øst og vest for Storebælt.

Dengang lagde Johannes Schmith vægt på de personlige relationer og den korte afstand til beslutninger i topledelsen som en væsentlig årsag til beslutningen om at skifte leverandør. Det har også spillet ind denne gang:

- Jeg glæder mig til at blive en stor kunde i et knap så stort køkkenfirma i stedet for at være en lille kunde i et meget stort firma. Jeg holder rigtig meget af, at der er tætte samarbejdsrelationer og kort vej til beslutningerne, siger Danhaus-direktøren.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172