23948sdkhjf

Midtjysk møbelkæmpe fylder 40

Når Ikea ikke kom til Viborg, så måtte Viborg lave det selv. Det er nu 40 år siden, at Landboernes Møbelmagasin forlod midtbyen og byggede et varehus på det, der engang var bar mark. Og skabte lavprisvarehuset Selta.

Det fortæller Viborg Stifts Folkeblad i en artikel.

Det oprindelige varehus på 4000 kvadratmeter, som fremstod enormt i 1976, er vokset flere gange siden. Blandt andet med et højlager på 2500 kvadratmeter, som har imødekommet udfordringen med øget efterspørgsel på webhandel.

- Udgangspunktet er jo stadig det samme. Vi skal sælge møbler for lidt mere, end vi har købt dem til. Det ændrer sig aldrig, men det er klart, at nettet har åbnet op for nye butiksformer. Vi har nu hele Danmark som kunder. Men vi har til gengæld også virksomheder i hele Danmark som konkurrenter. I gamle dage var der en grænse for, hvor langt folk ville køre for at købe møbler. Inden for den grænse traf de deres beslutninger. Nu er markederne blevet kæmpestore, så man skal tænke meget anderledes, fortæller adm. direktør Kåre Christensen om Selta anno 2016 til Viborg Stifts Folkeblad.

Selta fejrer sit jubilæum i butikken på Livøvej lørdag og søndag.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125