23948sdkhjf

Bauhaus’ erhvervskoncept rammer bredt

Det er ikke længere kun håndværkerne, der opretter en erhvervskonto.
Siden 2013 har Bauhaus tilbudt alle danske virksomheder og institutioner med et CVR- eller EAN-nummer at få en Proff Service erhvervskonto med tilhørende fordele som kredit, købsregistrering og bedre priser.

Efter først at vinde indpas hos håndværksvirksomheder er en række andre og meget forskellige kunder nu begyndt at tage erhvervskonceptet til sig.

De nye kundegrupper tæller således alt fra frisører, advokater, hoteller og campingpladser til offentlige kunder som børnehaver, skoler og boligforeninger.

Det starter med en renovering
- Det starter tit med et renoveringsprojekt, men de mange fordele får ofte folk til at komme igen, når de står og mangler noget. Eksempelvis havde vi besøg af en tandlæge, som købte både gulv, maling og avancerede termostater til renovering af klinikken. Han blev oprettet som erhvervskunde og kom igen kort tid senere for blandt andet at købe koste og andre småting, fortæller erhvervschef i Bauhaus Vejle, Karsten Kilde.

Bauhaus i Glostrup har også flere af de lidt atypiske erhvervskunder som tandlæger, frisører og revisorer. Men samtidig har flere offentlige kunder og institutioner som skoler, børnehaver, kommuner og lokale andelsboligforeninger også fået en konto.

- Mange virksomheder har løbende behov for varer fra et byggevarehus til særlige projekter og til daglig drift. Uanset om du er en offentlig eller privat virksomhed, så er det vigtigt med et enkelt system, hvor alle køb registreres og samles automatisk og kan findes frem uafhængigt af, hvem der foretog købet. Samtidig har vi mulighed for EAN-fakturering, som gør livet meget lettere for offentlige kunder, fortæller sælger Lars Bechmann fra Bauhaus i Glostrup.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11