23948sdkhjf

Aarhusiansk designbutik køber en konkurrent

Thorsen Møbler i Aarhus, som handler med dansk topdesign, overtager Huset Holmriis og slå butikkerne sammen i Aarhus.

Thomas Jack Sørensen, der for et år siden tiltrådte som ny direktør hos Thorsen, vil med pkøbet af Huset Holmriis i Aarhus skabe et nyt fundament for fremtidig vækst hos Thorsen Møbler, skriver Thorsen Møbler i en meddelelse.

Dermed lukker Huset Holmriis i Carl Blochsgade, hvor butikken har ligget i 19 år, og hvor den tidligere hed Trip Trap.

Og selvom det naturligvis med nogen vemod at Huset Holmriis må forlade den absolutte midtby med sin nuværende placering klods op af det spændende vækstområde Godsbanen, udtaler Mogens Holmriis sin begejstring for at blive en del af Thorsen Møbler i fremtiden.

- Når forandringens vinde blæser er det vigtigt at tage bestik af situationen og forsøge at udnytte mulige synergier der måtte være i branchen, udtaler Mogens Holmriis, indehaver af Huset Holmriis.

Mogens Holmriis der er uddannet både møbelsnedker og arkitekt har efter en årrække som salgs og designchef hos Trip Trap, der nu drives under navnet Skagerak, de seneste 12 år været indehaver af butikken i Carl Blochs Gade.

Huset Holmriis, der især er kendt for sin forhandling af Skagerak-kollektionen, har landets største udstilling af de ikoniske møbler og gaveartikler fra netop denne leverandør, men forhandler desuden en række andre kendte møbelbrands der nu alle bliver en del af kollektionen hos Thorsen.

- Vi respekterer selvfølgelig at Rune Kilden og Claus Hommelhoff, der har købt grunden hvor butikken er placeret, ønsker at bygge boligejendomme på de attraktive arealer på Carl Blochsgade og vi ønsker dem al mulig held med deres byggeplaner på grunden, og når vi nu skal væk fra vores nuværende lokaler ser vi med begejstring på de muligheder vi har fået for at arbejde videre sammen med Thomas Jack Sørensen, Sørensen og det øvrige personale hos Thorsen Møbler på Viborgvej i Hasle.

Integrationen af Huset Holmriis hos Thorsen Møbler vil finde sted i løbet af de kommende uger, og det vil naturligvis blive fejret med en række forskellige tiltag i løbet af de kommende måneder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11